€3 μέχρι 2 ώρες

damage-prevention

ΠΡΟΛΗΨΗ ΖΗΜΙΩΝ

Ο χώρος στάθμευσης έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερος και να προστατεύει το αυτοκίνητό σας εφόσον τηρούνται τα βήματα στάθμευσης.

convenient-location

ΒΟΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να επισκεφτείτε τα αμέτρητα μαγαζιά, την υπαίθρια αγορά ή αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά μας.

safety-and-hygiene

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ

Δεν μεταφέρει κανείς στο αυτοκίνητό σας βακτήρια ή ιούς στο αυτοκίνητό σας, και δεν υπάρχει καμία περίπτωση κλοπής των προσωπικών σας αντικειμένων.

covered-parking

ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Το αυτοκίνητο σας τοποθετείτε σε ένα από τους 9 ορόφους που διαθέτουμε και παραμένει προστατευμένο από τις διάφορες καιρικές συνθήκες.

customer-services

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στον χώρο μας υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο που θα σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα και τυχόν απορίες που έχετε.

quick-and-easy-robotic-technology

ΓΡΗΓΟΡΗ & ΕΥΚΟΛΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η διαδικασία εισόδου και εξόδου από το πάρκινγκ είναι πραγματικά απλή και γρήγορη και γίνεται από τον οδηγό!

circle-logo

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Η διαδικασία εισόδου και εξόδου από το ρομποτικό πάρκινγκ είναι πραγματικά απλή, ταχύτατη και πραγματοποιείται από τον ίδιο τον οδηγό!

Κατά τη διαδικασία της εισόδου στο χώρο στάθμευσης, οδηγείτε το αυτοκίνητό σας σε μια από τις 5 ειδικά διαμορφωμένες εισόδους μας, όποια είναι ελεύθερη (ανοιχτή μπάρα και πράσινο φως στο φανάρι της) η όποια σας βολεύει καλύτερα! Αφού ευθυγραμμιστείτε με την βοήθεια των καθρεπτών και προχωρήσετε αρκετά έως ότου ανάψει η σήμανση “OK STOP” , βάζετε χειρόφρενο, σβήνετε τον κινητήρα σας, βάζετε πρώτη ταχύτητα και βγαίνετε από το αυτοκίνητο σας έχοντας βεβαιωθεί ότι έχετε πάρει μαζί σας ότι αντικείμενο χρειάζεστε έως ότου γυρίσετε να το παραλάβετε.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

600 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Η διαδικασία εισόδου και εξόδου από το πάρκινγκ είναι πραγματικά απλή και γρήγορη και γίνεται από τον οδηγό!

ΤΙΜΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές μας προσαρμόζονται ανάλογα με τον χρόνο που χρησιμοποιείτε το χώρο στάθμευσης. Εάν είστε τακτικός πελάτης, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μηνιαίο μας πρόγραμμα με χαμηλές τιμές!

ΚΟΝΤΙΝΑ
ΣΗΜΕΙΑ

ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ & ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

Το κέντρο του Ηρακλείου απέχει μόλις 300 μέτρα από το πάρκινγκ μας. Ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει εκεί μέσα από τις πολύ ενδιαφέρουσες γειτονιές της παλιάς πόλης, οι οποίες είναι γεμάτες παλιά σπίτια χτισμένα από την Ενετική περίοδο μέχρι την Οθωμανική και νεοκλασική εποχή.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι το πάρκινγκ σας φιλικό προς την οικογένεια;

Γενικά ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ ασφαλής, αλλά τα παιδιά δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη.

Ποια μεγέθη οχημάτων υποστηρίζονται;

Υποστηρίζονται τα περισσότερα STANDARD μεσαία και μικρά SUV.

Υπάρχουν περιορισμοί ύψους, βάρους ή μεγέθους για οχήματα;

Περιορισμός μεγέθους: 1,95μ ύψος, 2μ πλάτος, 4,4μ από τον μπροστινό άξονα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ελάχιστη απόσταση κάτω από το σώμα 20εκ. Το φιλικό προσωπικό μας είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Ειδική σημείωση: εάν έχετε μεταγενέστερες αλλαγές στο αυτοκίνητό σας, επικοινωνήστε πρώτα με το προσωπικό μας.

Μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα;

Μπορείτε να πληρώσετε στον πάγκο υπηρεσιών μας με την κάρτα σας (σημείωση: θα αναβαθμίσουμε το σύστημα σύντομα ώστε να επιτρέπονται πληρωμές με κάρτα στους σταθμούς πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης).