ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η διαδικασία εισόδου και εξόδου από το πάρκινγκ είναι πραγματικά απλή και γρήγορη και γίνεται από τον οδηγό! Το αυτοματοποιημένο σύστημα, έχοντας μετρήσει τις διαστάσεις του οχήματός σας, θα το παραλάβει και θα το τοποθετήσει σε κενό χώρο σε έναν από τους 9 σταθμούς του μετρό μας! Αν θέλετε, μπορείτε να μείνετε και να παρακολουθήσετε την υπόλοιπη διαδικασία από τις τηλεοπτικές οθόνες του σταθμού μας! Όταν επιστρέψετε, το μηχανικό μας σύστημα θα φέρει το αυτοκίνητό σας ακριβώς μπροστά σας!

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο που θα σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα και τυχόν απορίες που έχετε.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

time-saver

Εξοικονόμηση Χρόνου

covered-parking

Καλυμμένη Στάθμευση

quick-and-easy

Αυτόματο

secured

Ασφαλές

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ

1. Μπείτε στο πάρκινγκ

Οδηγείστε το αυτοκίνητό σας σε μια από τις 5 ειδικά διαμορφωμένες εισόδους μας, όποια είναι ελεύθερη (ανοιχτή μπάρα και πράσινο φως στο φανάρι της) και σας βολεύει καλύτερα!

2. Ευθυγραμμίστε το αυτοκίνητο σας

Ευθυγραμμίστε το αυτοκίνητο σας με την βοήθεια των καθρεπτών και προχωρήσετε αρκετά έως ότου ανάψει η σήμανση “OK STOP”.

3. Ετοιμάστε το αυτοκίνητο

Βάλτε χειρόφρενο, σβήστε τον κινητήρα σας, βάλτε πρώτη ταχύτητα και βγείτε από το αυτοκίνητο σας. Κλείστε τους καθρέπτες και κατεβάστε την κεραία σας.

4. Πάρτε τα προσωπικά σας αντικείμενα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μαζί σας ότι αντικείμενο χρειάζεστε έως ότου γυρίσετε να το παραλάβετε.

5. Κλειδώστε το αυτοκίνητο σας

Σιγουρευτείτε ότι έχετε κλειδώσει το αυτοκίνητο σας!

6. Πάρτε το εισιτήριο σας

Προχωρήστε στην ειδική έξοδο για να ξεκινήσετε την διαδικασία και να πάρετε το εισιτήριο σας. Πατήστε 1 φορά το ΠΡΑΣΙΝΟ κουμπί, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάνεις στο χώρο στάθμευσης και ξαναπατήστε για να πάρετε το εισιτήριο σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

1. Σκανάρετε το εισιτήριο σας

Σκανάρετε στον αυτόματο πληρωτή το τυπωμένο barcode του εισιτηρίου σας. Θα εμφανιστούν στην οθόνη τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας όπως και το τελικό ποσό πληρωμής.

2. Πληρώστε το οφειλόμενο ποσό

Μπορείτε να πληρώσετε με όλα τα κέρματα πλην του ενός λεπτού και χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 Ευρώ. Ο Αυτόματος πληρωτής δίνει ρέστα σε κέρματα και χαρτονομίσματα αν χρειαστεί και στο τέλος δίνει και την απόδειξη.

3. Ανακτήστε το όχημά σας

Ακολουθήστε την σήμανση μέσα στο Parking, η οποία σας καθοδηγεί στην έξοδο που σας έχει υποδειχθεί και περιμένετε έως ότου το αυτοκίνητό σας έρθει αυτόματα από το μηχανικό μας σύστημα και ανοίξει η μπάρα της εξόδου.